jobs.lidl.mk

Оддел за администрација и финансии

Conference Room - SSH_NF

Како изгледа работењето во Одделот за администрација во Лидл?

Нашиот Лидл тим во Северна Македонија има свој Оддел за администрација кој непречено го одржува функционирањето бизнисот непречено и секојдневно ги поддржува сите други сектори во нивното работење. Неговата ефикасност за одредување приоритети и распоред на задачите, како и неговата навремена комуникација со сите засегнати страни му овозможува на тимот да достигне високи резултати притоа помагајќи им на сите други тимови во компанијата во секојдневните нивните потреби.

Дознај повеќе за тоа како изгледа да се работи во нашите тимови во рамките на Одделот за администрација!

Сакаш да ни се придружиш во #teamlidl?

Прегледај ги нашите отворени работни позиции и аплицирај!

Пребарај активни огласи!