jobs.lidl.mk

Работни позиции

Hero Picture Blue AK_IT

Зошто да избереш кариера во Лидл?

Да се биде дел од Лидл значи да се биде дел од големо семејство.

Нашите вработени се препознаени како едни од најталентираните и највредните луѓе ширум светот.

Без разлика дали си веќе на лидерска позиција и бараш нов предизвик…

… или си експерт во областа кој сака да расте повеќе,

... или штотуку си започнал со градење на твојата кариера и немаш големо искуство,

… или пак бараш можност каде што ќе ја започнеш твојата професионална кариера,

Те охрабруваме да аплицираш за една од нашите можности за кариерен развој.

Сакаш да станеш дел од #teamlidl? Погледни ги нашите отворени работни позиции во моментов

Сакаш ли да ни се придружиш во Лидл?

Истражи ги нашите кариерни можности и аплицирај сега!

Пребарај отворени работни места!