jobs.lidl.mk

Запознај нè

Offices_Conference Room_Pic2

Кои сме ние?

New MKD Meet us (09/23)

Историски приказ на нашата успешна Лидл приказна

Lidl 1973

1973

Лидл е најголемиот европски синџир за малопродажба на храна. Заедно со Кауфланд е дел од групата SCHWARZ чие седиште се наоѓа во Некарсулм, Германија. Нашата успешна приказна започнува во 1973 година кога се отвори првата продавница во градот Лудвигсхафен под името Lidl & Schwarz KG. Оваа продавница, со само неколку вработени и 500 производи, станува основа на идната стратегија и проширување.

Lidl 1989

1989

Франција е првата европска земја надвор од границите на Германија, каде што Лидл започнува да се шири по што продолжува со својата силна експанзија и раст во другите европски земји.

Lidl_Actionshooting_66_4923_custom

Лидл денес

Лидл е семеен бизнис заснован на едноставна филозофија: дека клиентите заслужуваат најквалитетни стоки и намирници по цени што секој може да си ги дозволи. Веќе повеќе од четириесет години, уникатниот пристап на Лидл ги менувa и подобрувa заедниците во 31 земјa, каде што Лидл се прошири и оперативно работи со околу 12.000 продавници и вработува повеќе од 360.000 луѓе.

NEW Lidl in Macedonia

Лидл во Северна Македонија

Лидл со забрзано темпо се шири низ Европа и од септември 2021 година ги отвори вратите и кај нас.

Image RichText_Portrait_Both_SS_NF
Image RichText_Reception_EM_IT
Image RichText_Portrait_W_IS
Image RichText_Conference Room_pic 3

Заедно растеме и се развиваме

Затоа го охрабруваме нашиот тим да излезе од комфорната зона и да пробие нови патишта. Грешките се дел од патот кон успехот и нив ги доживуваме како можности за учење и развој. Во Лидл сите се охрабруваат да бидат свои, да се почитуваат, да работат заедно, а тоа е наш најголем двигател и мотивација.

Нашиот успех е резултат на тимска работа

Илјадници различни приказни и личности, и секој од нас има свој удел во обликувањето на нашата култура и нашата иднина. Нашиот бизнис е изграден на нивната посветеност, а нашиот успех е и нивен успех.

Лидл како работодавач

Во Лидл, ние сме посветени на поттикнување продуктивна и флексибилна култура и работна средина и на меѓународно ниво нашата компанија е препознатлива како фер и работодавач со прогресивни практики во работењето. На прво место се нашите вработени и постои Кодекс на однесување за нивна заштита.

Нашиот тим

На интернационално ниво, нашиот тим се состои од луѓе кои припаѓаат на различни националности, луѓе со различни вештини и возрасни групи, а имаме и родово балансиран лидерски тим. Се стремиме да имаме едноставни, ефикасни и ефективни процеси, каде што тимската работа е висок приоритет, а комуникацијата е отворена и транспарентна.

Отвори се за нови можности во твојата кариера!

Истражи ги нашите можности за градење на твојата кариера!

Пребарувај работни позиции!