jobs.lidl.mk

Отвори се за нови можности во кариерата!

Работни позиции!
Blue_Portrait_M_SJ

Сите ние растеме и се развиваме заедно со Лидл!

Секоја година Лидл е сè поголем и подобар, а причината за неговиот успех се самите вработени. Овде, сите заедно работиме за да ги достигнеме нашите цели. Сите ние сме #teamlidl. Сакаш да ни се придружиш и да бидеш дел од нашето возбудливо Лидл патување? Ако твојот одговор е да, тогаш истражи ги нашите отворени работни позиции.

 

Стани дел од нашето големо Лидл семејство и започни да ја испишуваш твојата успешна кариерна приказна!

Сакаш да ни се придружиш во #teamlidl?

Истражи ги нашите можности за вработување!

Пребарај работни позиции!