jobs.lidl.mk

Ние сме #teamlidl

Blue Portrait_Both_IS_SJ (high five)

Работењето во Лидл

Вработените се во фокусот на вредностите на нашата компанија. Сите ние се чувствуваме како едно големо семејство, добиваме поддршка и благодарност од колегите ширум светот и во Лидл никогаш не може да ти биде здодевно. Едноставноста, правичноста и лојалноста се вградени во нашата секојдневна работа. Нашата корпоративна култура ги охрабрува сите да бидат свои, да се почитуваат едни со други и да работат заедно, а сето тоа е наш најголем двигател и мотивација на патот кон успехот.

Лидл низ бројки

Лидл постои во 30 земји во Европа и во САД

Blue_Portrait_W_SS.jpg

12.200

маркети ширум светот

над 376.000

вработени

Зошто да станеш дел од #teamlidl?

Image RichText_Conference Room_pic 3
Image RichText_Portrait_W_IS

Нашиот тим

На интернационално ниво, нашиот тим се состои од луѓе кои припаѓаат на различни националности, луѓе со различни вештини и возрасни групи, а имаме и родово балансиран лидерски тим. Се стремиме да имаме едноставни, ефикасни и ефективни процеси, каде што тимската работа е висок приоритет, а комуникацијата е отворена и транспарентна.

Лидл како работодавач

Во Лидл, ние сме посветени на поттикнување продуктивна и флексибилна култура и работна средина и на меѓународно ниво нашата компанија е препознатлива како фер и работодавач со прогресивни практики во работењето. На прво место се нашите вработени и постои Кодекс на однесување за нивна заштита.

Сакаш да ја започнеш твојата успешна приказна со нас?

Истражи ги можностите за вработување во нашата компанија!

Отворени работни позиции!