jobs.lidl.mk

Како е да се биде #teamlidl?

„Целиот тим меѓусебно се поддржува во работењето“

Ми се допаѓа секојдневното работење со тимот во многу позитивна работна средина. Лидл е компанија во која ќе се стекнете со сеопфатно професионално искуство.

Мухамет, Регионален менаџер за продажба

Testimonial Pic_MR, Sales

„Лидл значи континуиран прогрес, раст и личен развој“

Овде постои грижа за поединцот, зашто единствено задоволен и успешен поединец може да придонесе за остварување на најважната цел - успешен тим.

Игор, Централни услуги

Testimonial Pic_IK_Central Services.(centered)

„Секој ден е нов предизвик“

Лидл ја препознава нашата посветеност и знаење. Секој ден е исполнет со нови можности за учење и нови предизвици, но ја имаме потребната поддршка да се соочиме со нив.

Снежана, Експерт за даноци

Testimonial Pic_Offices_Conference Room_Pic3

„Голема привилегија е да се биде дел од Лидл“

Лидл нуди можности за раст, успех и кариерен развој. Секој ден овде е можност да го надградaм моето знаење преку учење на нови методи и вештини.

Ирена, Оддел за набавки

Testimonial Pic_IS_Purchasing

Сакаш да ни се придружиш во #teamlidl?

Истражи ги нашите можности за вработување!

Пребарај работни позиции!