jobs.lidl.mk

Нашите канцеларии

Offices_Kitchen_Group Photo

Нашиот удобен и уникатен простор за работа

Нашите канцеларии зрачат со аура на шарм. Естетиката е совршено надополнета со пријатна атмосфера, што го прави просторот пријатен и удобен не само за нашите вработени, туку и за сите наши посетители.

Мала прошетка низ нашите модерни канцеларии во Скопје!

Сакаш да бидеш дел од нашата пријатна и уникатна работна средина?

Погледни ги нашите отворени работни места и придружи ни се во #teamlidl!

Пребарај отворени работни позиции!