jobs.lidl.mk

Најчесто поставувани прашања

Red_Portrait_M_IT.2.

Имаш прашање? Ние го имаме одговорот.

Нашата цел е да го направиме нашиот процес на селекција што е можно поедноставен и транспарентен. Затоа, избравме неколку најчесто поставувани прашања на кои што дадовме одговор. Се надеваме дека нашите одговори ќе ти бидат корисни при самиот процес на поднесување на твојата апликација.

Отвори се за нови можности во твојата кариера!

Истражи ги нашите можности за градење на твојата кариера!

Пребарувај работни позиции!