jobs.lidl.mk

Како да станеш дел од Лидл?

Blue_Portrait_M_DK

Каде и како можеш да аплицираш?

За да можеме соодветно да ги обработиме вашите податоци, неопходно е да аплицирате за некоја од нашите отворени позиции преку нашата кариерна страница. Начинот на аплицирање е едноставен и гарантира дека вашата апликација ќе стигне до нас и дека ќе добиете повратен одговор.

Како да аплицираш

Нашиот процес на селекција на кандидати

Чекор 1

Откако ќе пронајдеш отворена работна позиција за која што сакаш да аплицираш, кликни на линкот од огласот на кариерната страница кој ќе те упати до точната локација на огласот на веб-сајтот на огласната табла на vrabotuvanje.com и следи ги насоките за пополнување на апликацијата и за прикачување на твоето CV.

Чекор 2

Доколку твојата апликација е успешна и доколку влезеш во потесниот круг на селекција, член од Тимот за регрутација ќе те контактира со цел да те информира за следните чекори во процесот. Процесот најпрво вклучува телефонско интервју и други последователни интервјуа. По секое од овие интервјуа следи исход од страна на Тимот за регрутација за тоа дали продолжуваш во наредниот чекор или не.

Чекор 3

По твоето последно интервју, за исходот ќе те исконтактираме или по телефон или на меил. Доколку си избран кандидат за позицијата, ќе ти биде испратена понуда за вработување, а доколку ја прифатиш понудата, ќе договориме датум за почеток со работа, ќе го подготвиме твојот договор и ќе те поканиме да го потпишеш договорот за вработување.

Доколку имаш какви било прашања за процесот на аплицирање или некое друго прашање, слободно контактирај го нашиот Тим за регрутација - jobs@lidl.mk.

Отвори се за нови можности во твојата кариера!

Истражи ги нашите можности за градење на твојата кариера!

Пребарувај работни позиции!