jobs.lidl.mk

Продажба и логистика

Blue_Portrait_M_SJ

Зошто да избереш кариера во Продажба и Логистика?

Ако си динамична личност и сакаш да креираш и управуваш со планови за промоција, ако поседуваш аналитички вештини, способност за работа со KPI во продажба, но исто така ако поседуваш вештини за координација, планирање, преговарање, провери ги нашите отворени позиции во Одделот за продажба и логистика.

Нашиот тим во продажба и логистика работи напорно, со неверојатна прецизност и во тимскиот дух на Лидл. Тие се движечка сила на нашата успешна приказна, и заедно со здружени сили се стремиме кон големи достигнувања.

Запознај ги нашите тимови во Продажба и Логистика

Сакаш да ни се придружиш во #teamlidl?

Прегледај ги нашите отворени работни позиции и аплицирај!

Пребарај огласи!