jobs.lidl.mk

Синџир на набавки

Blue_Portrait_Both_II_MK.final
Image RichText_Portrait_W_IS

На нашиот тим во синџирот за набавки му го должиме нашиот успех за достигнување и одржување на конкурентна предност на пазарот на глобално ниво. Благодарение на нивниот пристап и практики што ефективно ги воспоставуваат со добавувачите, производителите, дистрибутерите и клиентите, тие се тимот што се грижи нашите Лидл супермаркети да имаат доволно залихи за да ја задоволат побарувачката. Сето ова го постигнуваат со планирање временски рокови за испорака, надгледување на процесот на нарачка и пакување, следење на нивото на залихи и следење на производите за да се осигураат дека навремено ќе пристигнат на нивната дестинација.

Сакаш да бидеш дел од Тимот во синџирот на набавки? Погледни ги нашите отворени работни позиции!

Сакаш да ни се придружиш во #teamlidl?

Прегледај ги нашите отворени работни позиции и аплицирај!

Огласи за отворени работни позиции!