jobs.lidl.mk

Логистика

Red_Portrait_M_MK.final
Image Richtext_Offices_Kitchen_VZ_AS

Нашиот тим за логистика е одговорен за успешна и навремена испорака на нашите производи. Лидл на своите клиенти им носи многу производи со висок квалитет по многу поволни цени. Горди сме што играме клучна улога во секојдневното работење и подготовка на Лидл за идните активности, истовремено обезбедувајќи им на нашите купувачи да го добијат потребниот квалитет по прифатливи цени.

Погледни ја отворената работна позиција во Одделот за логистика!

Сакаш да започнеш успешна приказна со нас?

Истражи ги можностите за вработување!

Прегледај отворени работни позиции!