jobs.lidl.mk

Продажба

Blue_Portrait_M_RT.jpg
Verkauf-Verkaeuferin-Kasse

Секогаш динамичен и ориентиран кон успех, нашиот тим за продажба ја контролира имплементацијата на стандардите на компанијата, обезбедува квалитет и свежина на производите и се грижи за задоволството на клиентите. Нашиот тим за продажба е секогаш подготвен да обезбеди квалитетни, свежи производи и супериорна услуга во нашите продавници. Овие луѓе ја имаат таа чест да бидат директно опкружени со среќните лица на клиентите.

Сакаш ли да ни се придружиш во Лидл?

Истражи ги нашите кариерни можности и аплицирај сега!

Пребарај отворени работни места!