jobs.lidl.mk

Финансии

Yellow_Portrait_W_VI
Image Richtext_ACTION_Office_1_custom

Во Лидл, тимот за финансии, сметководство и даноци игра клучна улога во донесувањето одлуки со информирање, анализа на капиталните инвестиции и пренесување важни сознанија до засегнатите страни. Тимот обезбедува сеопфатна квантитативна и квалитативна анализа за да го поддржи растот на компанијата и да обезбеди ефикасно деловно работење. Неговите напори се клучни и благодарение на нив компанијата носи вистински одлуки за своето управување кои што пак и помагаат да се движи напред во позитивна насока.

„Динамиката во работата го прави Лидл посебен. Секојдневно учам нови работи и се развивам, работејќи со колеги кои постојано го даваат својот максимум.“

Викторија, Финансии

Сакаш да ни се придружиш во #teamlidl?

Прегледај ги нашите отворени работни позиции и аплицирај!

Пребарај активни огласи!