jobs.lidl.mk

Централа

Yellow_Portrait_W_BI

Работењето во нашата Централа

Нашата централа во Скопје е местото каде што нашиот талентиран тим го дава најдоброто од себе, притоа отворајќи го патот за создавање успешни приказни. Нашиот тим се состојат од поединци со различни вештини и знаења, при што секој од нив игра клучна улога во обликувањето на иднината на Лидл Северна Македонија.

Дознај повеќе за тимовите кои се дел од нашата Централа со посета на секоја страница од одделот подолу и аплицирај за некоја од нашите отворени позиции

Сакаш да почнеш успешна приказна со нас?

Истражи ги можностите за вработување!