jobs.lidl.mk

Оддел за човечки ресурси

Blue_Portrait_W_AK
Offices_Recruitment Team_ES_SN

Во Лидл, нашето највредно богатство се нашите вработени. Како дел од Одделот за човечки ресурси, нашата цел е да привлечеме и задржиме врвни таленти во семејството на Лидл. Нашиот тим за човечки ресурси може да се пофали со богата експертиза, вклучувајќи области како што се регрутација, брендирање на работодач, администрација на плати, компензација и бенефиции, управување со таленти, глобална мобилност, усогласеност со трудовото право и други услуги поврзани со човечки ресурси. Нашата главна цел е да се осигуриме дека Лидл е посакуван работодавач кој нуди еднакви можности за сите.

Testimonial Pic_AJ

Работењето во Лидл во Tимот за управување со таленти и ангажираност значи запознавање и комуникација со различни луѓе и никогаш нема досаден ден на работа. Сите се супер пријателски расположени, се поддржуваат меѓусебно и заедно го славиме секое достигнување.

Lidl промовира чувство дека сте ангажирани во значајна работа која ги изострува и диверзифицира вашите вештини.

За сите оние кои што бараат компанија која што би можела да понуди кариера наместо работа, Лидл е вистинското место за нив!

 

Ана, Тим менаџер за управување со таленти и ангажираност

Сакаш да започнеш успешна приказна со нас?

Истражи ги можностите за вработување!

Пребарај отворени работни позиции!